Menu:

JAKO┼Ü─ć POWIETRZA

W SUWAŁAKCH - na żywo

 

 

 

Reklama:


 

 

RSS
  • Zobacz
  • Zobacz
  • Zobacz
  • Zobacz
  • Zobacz
  • Zobacz
  • Zobacz
  • Zobacz
  • Zobacz
  • Zobacz
  • Zobacz
  • Zobacz
  • Zobacz
  • Zobacz
  • Zobacz
  • Zobacz
  • Zobacz

URZ─äD MIASTA

Patronat medialny

PARTNERZY

WSPÓ┼üPRACUJEMY

suwalszczyzna.com.pl

FOTO BLOG

Leszka
Przeborowskiego

 

PATRONAT MEDIALNY

 

=============

REDAKCJE

 

=========

KOMUNIKACJA

ZDROWA ┼╗YWNO┼Ü─ć

04.03.2016

Wiosna to czas, gdy na talerzu l─ůduj─ů nowalijki, pachn─ůce zio┼éa i sa┼éaty, a coraz cieplejsze wieczory ch─Ötnie sp─Ödzamy na wspólnym biesiadowaniu przy grillowanych specja┼éach. Ka┼╝da pora roku rz─ůdzi si─Ö swoimi prawami od tego zale┼╝y tak┼╝e to, co kupujemy. Coraz cz─Ö┼Ťciej te┼╝ w sklepach szukamy tradycyjnych i zdrowych produktów.

 

Te┼╝ coraz wi─Öksz─ů wag─Ö przyk┼éadamy do tego, co znajduje si─Ö na naszych talerzach. – Aktualnie odnotowujemy dwa bardzo wa┼╝ne trendy na naszym rynku. Jeden to jest powrót do tradycyjno┼Ťci, do tego co dawne i sprawdzone np. kaszy gryczanej. Drug─ů tendencj─ů jest to, ┼╝e konsumenci coraz cz─Ö┼Ťciej czytaj─ů etykiety, s─ů coraz bardziej ┼Ťwiadomi – dodaje Ewa Mielnicka.

« inne aktualno┼Ťci